Učitavam…

VUČNA SLUŽBA BRKOMOBILI

Spremni smo za najgori dan u životu Vašeg limenog ljubimca!
NAZOVITE ODMAH

Privatnost

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na računalo od strane web stranice koju posjetite. Informacije koje mogu biti spremljene su na primjer preferirani jezik ili adresa. Kada opet posjetite istu web stranicu Vaš preglednik šalje natrag informacije koje pripadaju toj web stranici. Ovo omogućava stranici prikazivanje personaliziranih informacija.

Kolačići mogu spremati i druge informacije kao što su osobne informacije (ime ili Vaš email), ali ovakve informacije mogu biti spremljene isključivo ako se to omogući jer web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali. Ovo također ovisi i o Vašem pregledniku a dobro je znati da možete samostalno izabrati hoćete li kolačiće odobriti ili ne. Također možete izabrati želite li ih automatski obrisati pri zatvaranju preglednika.

Postavke kolačića

U postavkama podešavate želite li dozvoliti pohranjivanje kolačića na svoje računalo.
Za detaljnije informacije odaberite preglednik koji koristite i slobodno se sami informirajte.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Samsung Internet
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge
Opera
Safari

Privremeni kolačići

Privremeni kolačići se brišu s računala pri zatvaranju preglednika.

Stalni kolačići

Stalni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja preglednika a pomoću njih se pohranjuju podaci poput korisničkog imena za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati pri svakoj posjeti određenoj stranici.

Kolačići prve strane

Kolačići prve strane dolaze s web stranice koju trenutno posjećujete a mogu biti privremeni ili stalni.

Kolačići treće strane

Jeste li nekada prilikom posjete jednoj web stranici uočili reklamu za neku internet trgovinu? E to su kolačići treće strane i pomoću njih se može pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.
Web stranice vucna.com ne prikazuje reklame!

Koristimo li mi kolačiće?

Za kotištenje web stranice vucna.com nije potrebna nikakva registracija ali koristimo Google Analytics za praćenje posjećenosti. To je usluga koju pruža Google, Inc. (“Google”) i generira kolačić o Vašem korištenju web stranice www.vucna.com, uključujući vašu IP adresu. Kolačić se prenosi na Google. Google ih pohranjuje na poslužiteljima u Republici Irskoj gdje se čuvaju najduže 26 mjeseci nakon čega se brišu. Google također može prenijeti te podatke trećim stranama po sili zakona.
Pročitajte Google pravila o privatnosti.

Ovo također možete onemogućiti ovdje.

Web stranica vucna.com konkretno prikuplja sljedeće kolačiće:

_gid, _ga – kolačići treće strane (Google Analytics) koji se koriste za analizu posjećenosti.

PHPSESSID – ID Vaše sesije na serveru.